BISNES ITU UMPAMA CINTA

BISNES ITU UMPAMA CINTA

Bisnes seumpama kita bercinta. Perlukan kata-kata jiwang yang berterusan. Dikemaskini agar terus bersemi, sepanjang zaman.

artikel-7 

Dalam berbisnes, kita sering mendapati bahawa semakin lama, banyak perkara menjadi semakin mudah. Segalanya sudah ada di hujung jari.

 

Sudah tentu ia akan menjadi satu kebosanan apabila kita masih berada di tahap yang sama apabila sudah masuk tahun ketiga berbisnes.

 

Meskipun perkembangan bisnes nampak jelas daripada tahun pertama dan kedua, kita sudah mula memikirkan tentang apakah yang boleh kita lakukan seterusnya?

 

Ada juga mereka yang mendapati bahawa potensi bisnes untuk dikembangkan menjadi semakin sukar apabila sudah memasuki tahun ketiga berbisnes.

 

Melalui aktiviti membina jaringan dan mendapatkan informasi terkini dengan model bisnes dan sistem pengambangan bisnes, kita boleh mengumpulkan maklumat baru dan seterusnya membuat pilihan.

 

 

Kongres ABS 2017 yang memberikan fokus kepada pembangunan bisnes kecil sesuai untuk dijadikan ruang mendapatkan maklumat terkini serta peluang baru dalam bisnes.

 

Jalan untuk mengembangkan bisnes atau memulakan pelaburan baru bakal menjadi sebahagian besar daripada konten keseluruhan Kongres ABS 201715325388_1891340831088701_3798941624894292428_o

https://absholdings.onpay.my/order/form/tiketkongres/129

 

Share On Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

More Posts

Book Your 30-Minute Discovery on Personal and Business Potential Consultation NOW

Book Your 30-Minute Free Consultation

Anda Mempunyai masalah dalam perniagaan? Takut untuk membuat keputusan yang tepat?

Jangan risau! Kami akan berkongsi cara bagaimana maklumat sedia ada dalam syarikat/bisnes digunakan untuk merancang penambahbaikan dalam bisnes secara keseluruhan.

Dapatkan satu sesi konsultasi melalui telefon PERCUMA.

Download Free EBook

Download Free EBook

PENGURUSAN HR

Dapatkan 12 kandungan hal pengurusan bisnes pusat pendidikan dalam ebook ini. 

Ebook ini merupakan satu refleksi kepada kita sebagai seorang pengurus atau ‘owner’ pusat pendidikan. Dapatkan perspektif yang berbeza.

Tawaran ini sah sehingga 30.12.2020.
Download sekarang!

Buy EBook

Buy Our EBook Now!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.