Anda Mempunyai masalah dalam perniagaan? Takut untuk membuat keputusan yang tepat?

Take The First Step To Unlock Your HUGE Untapped Potential

Kepada Semua Usahawan, Tahukah anda..

SME dan usahawan yang menjalankan perniagaan kecil merupakan kumpulan besar yang menyumbang kepada pergerakan ekonomi dan peluang pekerjaan amnya. Antara 10 syarikat SME, hanya 1 atau 2 sahaja yang mempunyai akses kepada penasihat perniagaan atau sumber rujukan dalam menguruskan perniagaan masing-masing. Rata-rata mempunyai isu sumber yang terhad termasuk masa dan wang.

Dengan mempunyai pilihan sama ada sesi khidmat nasihat melalui coaching, konsultasi dan latihan, usahawan mempunyai peluang untuk melihat semula status atau rancangan bisnes yang mereka ada.

Khidmat nasihat yang bersesuaian dengan fasa dan situasi bisnes kecil.

Konsultansi atau Coaching yang bersesuaian dengan fasa dan 'nature of business'.

Perkhidmatan dengan tawaran harga pakej yang terus dapat disusun dalam kos jualan atau kos operasi perniagaan dengan jelas. Sesi 'one-off', dua - enam bulan.

Mencapai kejelasan (clarity) dalam menentukan hala tuju dan objektif bisnes yang sering berkait dengan impian dan pencapaian peribadi pemilik bisnes.

Aturan dan aliran pergerakan dalam sesi coaching persendirian yang memberi fokus kepada keperluan sebenar pemilik bisnes dan bisnes itu.

Dapat merancang penambahbaikan dalam bahagian pengurusan perniagaan secara berfokus.

Penjadualan dan tempoh masa sesi coaching yang memenuhi keperluan pemilik bisnes yang mempunyai sumber terhad termasuk masa.

Berbincang dan meneroka idea bisnes (brainstorm) secara selamat dalam kumpulan kecil yang mempunyai 'business acumen'

Dapatkan Sesi Konsultasi telefon 30 minit - PERCUMA!

Pertama sekali kami akan ‘review’ masalah dan cabaran yang anda hadapi. Kemudian, kita akan lihat langkah awal yang sesuai untuk menyelesaikan masalah tersebut.

Semua perkara yang dibincangkan akan dirahsiakan antara kita sahaja. Usah bimbang. Tiada apa-apa bayaran untuk sesi telefon ini.

Kenapa Perlukan - Advisory?

Achieve clarity in what is needed in each unique business.

Jelas dengan hala tuju dan pencapaian yang disasarkan. Ia berkaitan dengan rancangan peribadi dan bisnes.

Plan and work on improvement in specific areas of business - including but not limited to Finance, Operation, HR

Menyemak secara spesifik mana-mana bahagian dalam pengurusan bisnes yang mahu diperbaiki segera.

Socialise your ideas in a safe environment - Brainstorm of new ideas and business issues

Mempunyai ruang untuk berbincang dan mengutarakan ketidakpastian dalam situasi yang selamat bersama individu yang mempunyai kefahaman berniaga dan menguruskan perniagaan.

Kenapa pilih Lifetract?

Sesi Konsultansi yang berharga RM250

Tetapi kami membuat keputusan untuk bagi FREE. Kami hanya boleh amik beberapa sesi sahaja dalam sebulan. Sesi ini akan menerangkan tentang 3 cara untuk usahawan memperbaiki keadaan semasa. Kami akan berkongsi cara bagaimana maklumat sedia ada dalam syarikat/bisnes digunakan untuk merancang penambahbaikan dalam bisnes secara keseluruhan.

Mengapa usahawan perlukan ‘penasihat’? Kami akan terangkan 3 perkara penting yang boleh dioptimumkan oleh setiap usahawan dan bisnes melalui ‘engagement’ bersama penasihat bisnes.

Bagaimana ‘clarity’ dalam bisnes membantu usahawan menyusun perancangan. 2 strategi ‘mastery’ ini akan kami kongsikan. Ia sudah banyak membantu usahawan untuk kekal fokus dengan objektif bisnes masing-masing.

In our 30 minutes call we will share with you :

Why do you need an advisor for your business

We will walk you through on the normal process on how our advisory activities will benefit for you as an entrepreneur to enable better decision making with confidence.

3 ways on how you can improve your current situation

We will share with you how you can use your business information to have a continuous improvement for the whole organisation.

How clarity can help you in planning

These strategy of mastery in both personal and business has helped thousands of business owners to be more clear and focus in putting their objectives to actionable plans.

Book Your 30-Minutes Discovery on Personal and Business Potential Consultation NOW